10 januar 2007

Sensasjon!

Dette fortjener ein bloggoppdatering! NÅ etter 74 dager har det faktisk slutta å regne i Bergen, no har det begynt å snø:)!! Men det er ikke nok til å lage en snømann...! Forhåpentligvis ikke så kommer vel den 75. dagen med regn i morra... (for d regna i dag tidlig..) Skulle ha tatt et fint vinterbilde, men siden jeg ikke kom hjem fra skolen før kvart på åtte i kveld, så var det mørkt ute. PÅ skolen nå driver vi med praktiske ting på øvelsespost, som vi skal ha eksamen i før vi kan gå ut i praksis. I morra skal vi stikke sprøyter med saltvann i hverandre..;)

4 kommentarer:

Liv Irene sa...

er ikke det litt skummelt da? saltvann liksom? men du, gjelder den rekorden for bare regn, eller nedbør generelt? hmm.. :-P Jeg har fortsatt ferie jeg, begynner på igjen på mandag.. ha en fin dag Berit og Ingeborg og Tassen:-P

Anonym sa...

ja, for det saltvannet har lik osmolaritet som blodet, og da gjør det ingenting:) Er ikke sikker,tror den rekorden bare gjelder for regn..er jo bare to dager d har snødd--nå har d begynt å regne igjen. SÅ LANG ferie du har heldiggrisen!! Ha en fin dag du også liv irene!

Nathalie sa...

Hihi, gla e ikkje bor i bergen. Her snør d ute, e såå fint :)

Lykke te me sprøyta

Fancy "hva betyr navnet ditt" btw. Bortsett fra at e ikkje fikk forklaring på navnet mitt da.."Forklaring for dette navnet er ikke lagt inn ennå."

Nathalie sa...

GRATULER ME DAN!!!!!!

Håpa di får æn fantastisk dag der di e :) Gla i dåkkår!

Bursdagskos fra Nathalie <3