28 november 2006

Døden nær!

Sjå kor fin denne blomsten er, nesten den finaste me har heime no! Det er ganske oppsiktsvekkande sidan Berit hadde eit "döda kaktus" prosjekt i sommar på nettopp denne planta... :)

Skal eg fortelje kva ho gjorde...? jo etter å ha kome heim frå Sygna i vår sette Berit diverse ting i kjellaren til bestemor for oppbevaring, deriblant 2 stk. blomster. Dei har stått der heile sommaren i varme og tørke utan så mykje som ein drope vatn. No står den eine i full blomstring i ein trygg heim, medan den andre framleis står og kjempar om livet. Er det nokon som føler eit ansvar for den stakkars planta som framleis er i kjellaren så er det berre å ta kontakt. Pengar til desse to offera kan settast inn på kontonr......

7 kommentarer:

Anonym sa...

uffda.. jammen så bra den der klarte seg da;) hehe(var foresten eg som redda den ut av kjelleren,eller var det ikk?...)får sjå på den andre til helga.gidder du foresten kanskje hente meg på tyinkrysset..?

Anonym sa...

Det der e plantemishandling, Berit!!! Bra jobb, Ingeborg!! Klem fra gartner Sigrunn som ska jobbe på gartneri heile desember!

Anonym sa...

Berit: når er du på Tyinkrysset da? eg skal jobbe fredag men det er jo andre heime som sikkert kan kome.
Sigrunn: Takk!, men det var vel mamma som gjorde den største jobben;)

Liv Irene sa...

fin blome:) litt interessert i den andre, lurer litt på hvordan den ser ut.. :-P

Anonym sa...

wææh.. eksamen i morra!

Anonym sa...

Det går nok bra Berit!!

Anonym sa...

Heeeeeeeeeei!!!!!!!!!!!
Måtte bare prøve ut dette blogg opplegget... <3 Pepperkake nam nam <3 Stakkars blomsten, æhhh! Nå er det snart julekalender på tv2.. Spanandes, men det er no på dansk da, men det går no..

Kjempe glad i dere begge*****

Sees til jul da, i romjula c",) Klem Hege